CoronaLaatste nieuwsNieuwsNieuws 2021/2022

Beste Spartanen,

Met ingang van zaterdag 13 november 18.00 uur gelden nieuwe corona maatregelen, zoals de regering deze op vrijdag 12 november heeft opgelegd. Dit heeft consequenties voor voetbalverenigingen en dus ook voor Spartaan’20.
Deze maatregelen gelden voorlopig tot zaterdag 4 december 2021:

  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en andere vrijwilligers.
  • Het afhalen van eten/drinken in de kantine mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De kantine sluit uiterlijk om 20.00.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

De basisregels blijven super belangrijk: handen wassen, anderhalve meter afstand, bij klachten thuis blijven!

Het is logisch dat de nieuwe overheidsmaatregelen veel vragen oproepen. Er wordt hard gewerkt aan het verduidelijken van alle maatregelen voor het voetbal. Indien er nog meer gedetailleerde informatie komt, zal dat te zien zijn op knvb.nl en zullen wij dat uiteraard ook op onze website melden.

Het zijn strenge maatregelen die wij noodzakelijk moeten volgen. Maar wij zijn blij dat we kunnen blijven trainen en voetballen. De gezondheid van iedereen gaat voor alles en daarom zijn deze maatregelen noodzakelijk. Wij vertrouwen op ieders begrip en medewerking.

het bestuur

ZONDAG 13 NOVEMBER DUS GEEN MEET&GREET VAN DE CLUB-VAN-100 !

Alleen samen krijgen we corona onder controle