CoronaLaatste nieuwsNieuwsNieuws 2021/2022

Naar aanleiding van de laatste maatregelen zoals deze op 29 november zijn ingegaan, heeft de KNVB het volgende besloten:

In de A-categorie liggen vanaf maandag 6 december de competities stil tot na de winterstop. Op 4 en 5 december zijn er nog wel inhaalwedstrijden, ook voor enkele van onze teams in de A-categorie.

In de B-categorie blijft het programma voor de weekenden van 4/5, 11/12 en 18/19 december staan, zodat er in elk geval eenmaal per week lekker kan worden gevoetbald.

Alle wedstrijden die zijn vastgesteld vind je onder https://www.spartaan20.nl/programma/  Het kan zijn dat wedstrijden toch nog uitvallen, let dus ook op je team-app!

Trainingen na 17.00 uur zijn niet toegestaan. Trainingen voor 17.00 uur zijn wel mogelijk. Of die worden aangeboden, wordt voor elk Spartaan-team afzonderlijk bekeken, aangezien dit ook afhangt van de beschikbaarheid van de trainers. Let op, dit zal verder worden gecommuniceerd via de team-apps.

Van toepassing blijft:

  • Publiek is niet toegestaan op het terrein. Alleen personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en andere vrijwilligers mogen op het terrein aanwezig zijn.
  • Het afhalen van eten/drinken in de kantine mag zonder CTB maar met mondkapje, opeten/opdrinken moet buiten het terrein.

De basisregels blijven super belangrijk: handen wassen, anderhalve meter afstand, bij klachten thuis blijven!

Het zijn strenge maatregelen die wij noodzakelijk moeten volgen. Maar wij zijn blij dat vele leden de komende weekenden nog  kunnen blijven voetballen. De gezondheid van iedereen gaat voor alles. Wij vertrouwen op ieders begrip en medewerking om zich ook echt aan de regels te houden!

het bestuur

Alleen samen krijgen we corona onder controle