12-3-2016 Blijdorp F4 – Spartaan F7 0-6

F7-01Ditmaal komt het verslag niet van een oplettende ouder, maar van de trainers zelf! Gebrand door de nederlaag van vorige week gingen de boys van Spartaan F7 er vol voor om een goed resultaat op de mat te leggen. De warming up werd als een echte topclub gedaan. Keurig in een rij deden de jongens hun oefeningen. Ondanks de vroege aanvang (08:30) waren de jongens, net als hun ouders, geheel uitgeslapen en gingen ze gelijk goed van start. Er kwamen kansen voor Jay en Jim maar de paal en de keeper van Blijdorp stonden succes nog in de weg.

Krishna denderde weer als vanouds over de flank en gaf een afgemeten voorzet op F7-03Marcus en het stond 0-1! Krishna maakte goed gebruik van zijn ruimte en gaf een minuut later weer een goeie voorzet op Marcus die zijn 2e van de dag maakte.

Een individuele actie van Marcus en een assist van Jim op Marcus zorgden ervoor dat Spartaan F7 met 0-4 de rust in ging. In de rust kregen de jongens een compliment van hun trainers, de afspraken (breed lopen, samen spelen, kantelen en spelvreugde) werden netjes opgevolgd. Van de 5 balletjes die de jongens kunnen verdienen hebben ze er al 3 verdiend!

F7-02

Afspraak was om in de 2e helft hetzelfde op de mat te leggen en de trouwe ouders, opa en oma, vrienden en andere supporters van F7, die zoals elke wedstijd hun toppers komen aanmoedigen te voorzien van een mooie wedstrijd. En dat gebeurde. Spartaan ging in de 2e helft met 2 verdedigers spelen! Troy en Krishna maakten goeie afspraken met elkaar. Troy kwam een keer door en schoot voorlangs bij de keeper, wat een pech!

Jay kreeg een uitgelezen kans van Marcus, maar zijn vizier stond (nog) niet op scherp. Thomas denderde langs zijn tegenstander en zag Liano vrij, die speelde in 1 keer Marcus aan die zijn tegenstander voorbij speelde en Jim vrij voor de goal zag staan. Jim nam de bal goed aan en kon de bal zo in het lege goal tikken 0-5! Wat een mooi uitgespeeld doelpunt zeg! De ouders klapten hun handen stuk! Wat genieten ze toch van hun toppers.

F7-04In de laatste minuut kreeg Spartaan nog een corner deze werd goed genomen en Jay die weer sterk speelde werd eindelijk beloond met een doelpunt. 2 armen in de lucht en YESSSS!!!!!!, 0-6, geweldig gespeeld mannen! Zoals altijd werden na de wedstrijd penalty’s genomen en deze werden bijna allemaal benut. Spartaan gaf de scheidsrechter en de spelers een hand en bedankte Blijdorp voor de sportieve wedstrijd.

NU KOMT HET! Alle ouders hadden hun camera, telefoon en videocamera tevoorschijn gehaald om hun topper te filmen want jawel er mocht weer een slinger gemaakt worden. Juichend en met groot applaus werd Spartaan bedankt voor de mooie wedstrijd.

Jongens jullie hebben goed gevoetbald en wel 4,5 bal verdient! Hoogste score tot nu toe!!! Volgende week weer een topper tegen Charlois F7 dit wordt een spannende wedstrijd. Zal Spartaan er klaar voor zijn? We gaan in ieder geval weer hard trainen van de week!