NieuwsNieuws 2021/2022

Memorabel moment in onze 102-jarige historie, ben jij er ook bij?

Maandag 6 juni, Tweede Pinksterdag, wordt een bijzonder moment in de Spartaanse voetbalgeschiedenis: Spartaan’20-1 speelt zijn laatste wedstrijd (ooit?) in de zondagcompetitie!

Het Eerste elftal gaat keurig eindigen in het linker rijtje van de zondag 1e klasse B en stapt komend seizoen over naar de zaterdagcompetitie, ook in de 1e klasse. Het betekent in 22/23 een nieuw hoofdstuk in ons clubbestaan, met ongetwijfeld veel nieuwe tegenstanders en thuiswedstrijden op de zaterdagmiddag, dan als mooie afsluiting van de altijd drukke zaterdag met ook top-jeugdwedstrijden.

Maar eerst dus dat afscheid van ‘de zondag’ vieren en daar willen natuurlijk vele Spartanen van nu Ă©n toen bij zijn: 6 juni 14.30 uur  Spartaan’20 – VUC.

We maken het deze dag extra gezellig: vanaf 15.00 uur staat de barbecue aan en direct na afloop van de wedstrijd zorgen we voor fijne muziek.

We hebben vele oud-1e elftalspelers uitgenodigd en ook vele oud-leden. Maar uiteraard zijn ook onze huidige leden Ă©n ouders van nu’ welkom om dit afscheidsmoment mee te beleven!

Kom deze laatste ‘zondag’wedstrijd van Spartaan’20-1 mee beleven, je bent van harte welkom!