NieuwsNieuws 2021/2022

Na twee degelijke wedstrijden tegen CVV Zwervers en DOSKO, waaruit vier punten werden behaald, was de hoop en eigenlijk ook de verwachting dat dit een goed vervolg zou krijgen afgelopen zondag op bezoek bij het Leidse FC Boshuizen. Maar helaas, de Spartanen brachten er weinig van terecht en keerden met een forse nederlaag huiswaarts. Al na enkele minuten keken we tegen een achterstand aan, toen verdedigend werd geklungeld en dit direct werd afgestraft. De tweede Boshuizense treffer haalde nog meer geloof uit het spel van onze mannen en pas in de blessuretijd van de eerste helft was er de kans op een Spartaan-treffer. Het had wellicht een ommekeer kunnen betekenen, maar na het missen van deze mogelijkheid Ă©n de snelle 3-0 na rust was de wedstrijd gespeeld, met als eindresultaat een forse 4-1 nederlaag.

De omstandigheden waren overigens vooral sfeerloos. Met de coronamaatregelen zal dat zonder steun van supporters nog wel even zo blijven, vrezen wij. Ook de komende wedstrijden spelen zich af zonder publiek op het terrein. Donderdagavond 25 november 20.00u is de bekerwedstrijd uit tegen Olympia in Gouda. Zondag 28 november ontvangen we het onderaan staande ONA. Zonder ze te onderschatten, moet ons Eerste elftal toch in staat zijn om met deze tegenstanders af te rekenen. Succes mannen!