F7:  2e op Spijkenisse toernooi

F7_toernooiSpijkenisse004

Op 9 januari hadden onze mannen hun eerste test om weer eens lekker te gaan voetballen. Helaas kon Krishna er niet bij zijn was hij was nog ziek. Het was een toernooi bij voetbalvereniging Spijkenisse
4 tegenstanders:
Oude Maas F3
Vierpolders F1
Vv Hekelingen F5
Spijkenisse F7

Onze 1e wedstrijd was tegen Oude Maas F3, tevens ook onze grootste concurrent in de competitie (as zaterdag de topper bij Oude Maas)

Het werd een spannende wedstrijd, waar wij het beste van het spel hadden. Troy had een paar goede afstandschoten maar de keeper van Oude Maas redde goed. Helaas bij een counter van Oude Maas waren we niet bij de les en stond Omer er alleen voor en konden zij de 1-0 op het bord noteren.

Onze 2e wedstrijd ging een stuk beter tegen Vierpolders. Onze mannen begonnen elkaar weer als van ouds te vinden. Daar hebben we met 3-1 van gewonnen met doelpunten van Jim 1x en  Marcus 2x.

De 3e wedstrijd tegen vv Hekelingen F5, ook een tegenstander in onze competitie, wonnen we met 5-0 door doelpunten van Jim, Troy 2x, Bryce en Thomas.

De laatste wedstrijd tegen Spijkenisse F7 was een stevige wedstrijd. Omdat onze jongens goed voetbalden moest Spijkenisse af en toe aan de noodrem trekken. Helaas miste Marcus de terechte penalty. Het werd alsnog 1-1 door een doelpunt van Marcus en de 2e plaatst kwam daarna niet meer in gevaar.

Naast het leuke voetbal had Spijkenisse ook nog voetbalbowlen, ballen gooien, grabbelen en warme choco voor onze mannen. Al met al was het een geslaagde warming up voor de competitie, want we zijn er klaar voor om zaterdag tegen Oude Maas weer te vlammen. F7 heeft er zin in!

Trainer Roy bedankt voor het assisteren en  Spijkenisse bedankt voor dit leuke toernooi!

F7_toernooiSpijkenisse001