NieuwsNieuws 2019/2020

Zondag 8 maart 2020

Vorige week hield het Derde de Spartaanse eer hoog door als enige seniorenteam te winnen. Mogen ze gewoon mee doorgaan en moge beide andere seniorelftallen er een voorbeeld aan nemen.

ZO3 krijgt bezoek van GLZ Delfshaven. De ploegen in de 4e Klasse 7 hebben nogal een afwijkend aantal gespeelde wedstrijden, waardoor je als vanzelf naar het verschil in verliespunten gaat kijken. En dan staat GLZ/D er heel gunstig voor. Maar ze hebben ook al een maand geen competitievoetbal gespeeld. Hebben ze een tekort aan wedstrijdritme? Profiteren dan.

ZO2 gaat naar RKAVV, dat iets noordelijker ligt van de plaats waar we vorige week verloren. Leidt die ene afslag verderop wel naar de punten?

ZO1 moet naar DOSKO, dat speelt in Bergen op Zoom. Als je de stadsnaam goed leest verwacht je toch een weg omhoog te kunnen vinden. Precies wat Spartaan’20 nodig heeft. DOSKO zal gemotiveerd aan de start verschijnen, want ze kunnen een periodetitel binnenhalen. Soms werkt dat verlammend. Maak daar gebruik van, mannen.

Zondag 8 maart, THUIS
12.00 ZO3 – GLZ Delfshaven 3

Zondag 8 maart, UIT
12.00 RKAVV 2 – ZO2 (Sportpark de Kastelenring, Sportparkweg 4, 2263 SX Leidschendam)
14.30 DOSKO 1 – ZO1 (Ravelstraat 158, 4614 XJ Bergen op Zoom)

Zondag veel succes en vooral veel plezier.