Zondag 8 december 2019

Hebt u een beetje voordelige Sinterklaas gehad? Ook praktische geschenken gekregen, zoals een cursus BEGRIJPEND LEZEN? Want volgens recente onderzoeken schort het daar in Nederland aan.

Afijn, het voetbal van komende zondag. Er spelen 3 teams THUIS en het Derde moet helemaal UIT naar BZC/Zuiderpark. En de cursus BEGRIJPEND LEZEN begint al te werken, want u dacht ”Hù, hoe kan dat dan? Er zijn toch maar 3 seniorenteams”?

Klopt, maar als voorwedstrijd bieden wij een spectaculaire jeugdderby aan.
12.30 uur: Spartaan’20 JO11-2 – Feyenoord NV JO11-3
Kenners zien aan de schrijfwijze dat het hier een opleidingselftal van Feyenoord betreft. Die zijn dan op dit moment doorgaans net iets verder in hun ontwikkeling, maar onze jongens zetten daar vreugde, inzet en enthousiasme tegenover. Wij verwachten dat vele vaste toeschouwers van de ZO2 toch stiekem dit partijtje volgen.

ZO2 heeft tegen OLIVEO dus een half uur de tijd om aan klantenbinding doen. Betekent niet, dat er gedurende het verder spelen van dit duel verzaakt kan worden. Zowel in de periode-, als in de totaalstand zitten de Pijnackers en wij vlak bij elkaar. Zinvol om een voor ons positief verschil te maken, toch?

ZO1 krijgt een bijna 30 jaar oude fusievereniging op visite, TAC’90, Takdier Boys Amar Deep Combinatie. Gelukkig dat ons Eerste vorige week een mooi begin maakte met het opvoeren van de productiviteit. Ga daar gerust mee door, maar hoed je voor de aanval van de tegenpartij. Die is al wat langer op schot!

Zondag 8 december, THUIS
12.00 ZO2 – OLIVEO ZO2 (reserve Hoofdklasse)
14.30 ZO1 – TAC’90 ZO1 (1e Klasse)

Zondag veel succes en vooral veel plezier.