NieuwsNieuws 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019

Druk, druk, druk? Nou we hopen het. Zondag spelen alle drie de seniorenteams thuis. Vorige week hadden we rotweer, maar wel leuk voetbal van ZO1 en ZO2. De vooruitzichten van het weer zijn opnieuw bedenkelijk, maar dat leuke voetbal wordt nog eens uitgebreid met ZO3.

Zullen we er een ouwerwetse clubdag van maken? Qua toeschouwersaantal viel dat vorige week tegen en dan houdt Ligia de lootjes voor de Thuiswedstrijdloterij over. U weet toch dat er komende zondag een High Tea bij Partyboerderij “Het Wapen Van Degenkamp” te winnen valt? Kom kijken en grijpt uw kans. Of zoek meer informatie op Internet: info@wapenvandegenkamp.nl

ZO3 krijgt FC IJsselmonde op bezoek, wat de kans op het weerzien van oude bekenden zeker vergroot. Zet de koffie maar klaar.

ZO2 ontvangt RKAVV. De kansen? Spartaan’20 is nog ongeslagen en RK Aloysius VV is zelfs zonder puntenverlies. Vult u zelf maar in. Als de wedstrijd eenmaal is afgelopen weten wie er gelijk heeft.

ZO1 heeft in DOSKO een tegenstander die snel even over komt, want minstens driekwart van de route leidt over de snelweg. Kunnen de Brabanders hun aanvallen ook snelheid meegeven? Dat wordt dan afzien voor de arbitrage, want Spartaan’20 zet er doorgaans ook vaart achter. Kijk uit voor nekblessures, als u uw hoofd van links naar rechts en terug moet draaien.

Zondag 6 oktober, THUIS
12.00 ZO3 – IJsselmonde 3
12.00 ZO2 – RKAVV 2 (reserve Hoofdklasse)
14.30 ZO1 – DOSKO (1e Klasse)

Zondag veel succes en vooral veel plezier.