NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 4 november 2018

Thuis 3 duels en alle drie de Spartaanteams spelen tegen een club die ongeveer even hoog (zo u wilt: even laag!) staat op de ranglijst. Ziedaar de sportieve uitdaging deze zondag, voor hen die vooruit willen.

ZO2 krijgt in OLIVEO (Onze Leus Is Vooruit En Overwinnen), gezien de naam, een aanvallend ingestelde ploeg tegenover zich. Als jullie het spel van de Pijnacker opponent rustig willen bestuderen raden we de volgende link aan: https://www.oliveo.nl/nl_NL/news/item/default/10006189

ZO4 speelt tegen buurman Coal, een naam uit het rijke Rotterdamse havenleven. Een naam die eigenlijk altijd verkeerd wordt uitgesproken en geschreven. Het is het Engelse woord voor steenkool, maar dan ook nog eens vernuftig voorzien van een passende afkorting, waardoor de schrijfwijze met hoofdletters valt te verdedigen: COAL (Coal Overseas Association Limited).
Wel, Coal moge verdedigen wat ze willen, maar jullie hebben toch nog wel een goal (ook Engels) extra achter de hand?

ZO1 ontvangt de Capeller Zwervers. Een affiche dat in de 2e Klasse regelmatig op een topper duidde, maar nu in de Eerste Klasse een worsteling lijkt om bij de degradatie- en nacompetitie-plaatsen weg te komen.
Punten laten liggen bij degradatiekandidaten zoals ons vorige week gebeurde levert de noodzaak op tot compenseren met goede resultaten tegen moeilijker rivalen. Wacht daar niet te lang mee a.u.b.

Zondag 4 november, THUIS
12.00 ZO2 – Oliveo 2
12.00 ZO4 – Coal 5
14.00 ZO1 – Cvv Zwervers 1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is doorgaans wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.