NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 3 maart 2019

Kort, maar krachtig: vandaag 2 derby’s op de Oldegaarde.

ZO4 krijgt in Feyenoord visite van om de hoek. Voorwaar een goede reden om allemaal lekker op de fiets te komen. Heeft gelijk niemand iets te klagen over de parkeerproblemen die een bezoek aan ons sportpark regelmatig schijnt op te leveren. De warming-up is tijdens het trappen (gebruik een zware versnelling!) al gedaan, dus direct lekker achter die bal aan hollen. Als je de doelcijfers van Feyenoord en Spartaan’20 bij elkaar optelt, kom je uit op 152 goals. Veel doelpunten en een spannend scoreverloop? Dan moet je hierbij zijn.

ZO1 wacht met VOC voor de tweede achtereenvolgende week een zware tegenstander.
Leek koploper Moerse Bos vorige zondag nog veel te sterk? De mensen, die iets verder kijken dan alleen een uitslag, zagen de jonkies van ZO1 goed tegenspel bieden.
Heeft dat jonge elftal voldoende klasse en voetballend vermogen om VOC een pak op hun Schiebroek te geven? Wacht niet op het ooggetuigenverslag van anderen, kom het zelf zien!

Zondag 3 maart 2019, THUIS
12.00 ZO4 – Feyenoord ZO3
14.00 ZO1 – VOC ZO1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is doorgaans wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.