Zondag 26 maart 

In de bespiegelingen over de ruime voorsprong en de nog te verwachten tegenstand kwamen de kenners steeds weer terug bij GDA. Dat werd algemeen gezien als een lastige (zo niet de lastigste) tegenstander die we nog tegenkomen. En inderdaad duiden de laatste resultaten van de Hagenaars erop dat ze zich nog doelen hebben gesteld. Spartaan’20 zal het beste uit het team moeten halen. De snelle omschakeling en de schotvaardigheid uit voorgaande weken moeten we meenemen naar de Hofstad, ze zijn een eerste vereiste voor nieuw succes.

26 mrt 14.00 GDA 1 – ZO1
Wilt u de wedstrijd volgen? Kom naar:
Sportpark Madestein GDA
Madesteinweg 10
2553 EC ’s-Gravenhage

Thuis op de Oldegaarde 1 wedstrijd, omlijst met 2 pupillen duels.
12.00 ZO2 – cvv Zwervers 2
12.30 JO9-13 – Kethel Spaland
12.30 JO9-14 – Overmaas

In een maand tijd de complete top van je competitie ontmoeten. Zelf staat ons tweede elftal op plaats 4. Achtereenvolgens kwamen we al in de wei tegen Antibarbari (3e plaats), Poortugaal (6e) en moeten onze hoogste reserves nog tegen Zwervers Capelle (5e), Excelsior’20 (1e) en VELO (2e). Ga er maar aanstaan. Laat je meeslepen door het succes van ZO1, mannen.

Omdat er dit jaar al meerdere A-junioren hun opwachting in het eerste hebben gemaakt nu ter inspiratie het A1dat in 1968 voor het eerst promotie naar de toen hoogste afdeling bewerkstelligde.