NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 21 oktober

Sinds Harry Jekkers het ooit ter sprake bracht weten we niet, of we Hagenezen, of Hagenaars ontvangen. De contaminatie Hagenezenaren bespreekbaar maken dan maar? Nee, we verleggen het probleem met de volgende notitie:
ZO2 ontvangt het Haagse WIK (Willen Is Kunnen), dat net als wij voor 2x winst en 2x verlies staat genoteerd. Hoewel het doelsaldo ook nauwelijks verschilt (Sp’20: 0 en WIK: -1) valt daar toch wat over te zeggen.

Wij (spelend naast het Rotterdamse Zuiderpark) hebben het dubbele aantal treffers “voor” in vergelijking tot de ploeg van nabij het Haagse Zuiderpark. Helaas geldt hier bijna hetzelfde voor het aantal tegentreffers. Wat gaat de doorslag geven?

ZO1 krijgt in GLZ Delfshaven (Geestdrift Leert Zegevieren) opnieuw een hoger geplaatste tegenstander. Maar wel eentje, waar je bij een gunstig resultaat overheen kunt springen op de ranglijst. Dat zou wel prettig zijn, want de klassering, waar we nu naar kijken voelt bepaald ongemakkelijk aan.

We houden ons vast aan de schotkracht van het elftal en duimen voor defensieve verbetering. Let wel: het toch forse aantal tegentreffers wordt niet beperkt door alleen naar de verdedigers te kijken! Ook middenveld en aanval moet daaraan mee werken.

Zondag 21 oktober, THUIS
12.00 ZO2 – WIK 2
14.00 ZO1 – GLZ Delfshaven 1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is doorgaans wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.