NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 17 maart 2019

Twee tegenstanders van net buiten het noorden van Rotterdam. Ze zullen dus geen stramme spieren hebben van de lange reis. Het devies is “we moeten het zelf doen”.

ZO2 ontvangt TOGB. Zowel in de beide periodestanden, als in de totaalstand staan de twee ploegen vlak bij elkaar. Opmerkelijk is wel dat Spartaan’20 de veel productievere aanval heeft en TOGB juist weer de betere verdediging. Wat gaat de doorslag geven?

ZO1 neemt het op tegen VELO en die hebben pas 5 punten verzameld. Daarbij dient wel aangetekend te worden, dat 1 van die punten op ons is veroverd! Verdere waarschuwing overbodig. Vergeet niet te winnen na al die complimenten over het goede voetbal in de afgelopen weken. Juist tegen ploegen waar bijna iedereen 6 punten van pakt mag je zelf niet verzaken.
Kijk even naar het hele programma van de 1e Klasse B. Veel ploegen die boven ons staan spelen tegen elkaar. Daar gaan er dus een paar van punten verspelen.
Ook enkele ploegen die onder ons staan hebben een onderling duel. Daar gaan er dus een paar punten pakken. Zelf winnen is dit weekend dus dubbel nuttig.

Zondag 17 maart 2019, THUIS
12.00 ZO2 – TOGB ZO
14.00 ZO1 – VELO ZO1

Het wedstrijdverslag van ZO1 is doorgaans wel verzekerd, maar andere teams kunnen hun verslagen opsturen naar: w.vanderest@spartaan20.nl

Zondag veel succes en vooral veel plezier.