NieuwsNieuws 2018/2019

Zondag 12 mei 2019

Normaal gaat dit artikel alleen over de zondagsenioren, maar dit keer hebben we het eerst over de JO11-1. Omdat de gegevensstroom vanuit de KNVB bij de E-pupillen sober wordt gehouden was het ons nog niet eens opgevallen, maar JO11-1 (E1, zo u wilt) kan zaterdag 11 mei het kampioenschap binnenhalen. Een overwinning op Charlois maakt ze onbereikbaar voor Feyenoord en DSO. Aftrap 11 mei; 14.30 uur.

NB: de gegevens van de JO9 (F-pupillen) blijven zelfs helemaal achterwege. Dus leiders, trainers en ouders mogen ons een hint geven bij komend succes.

ZO2 ontvangt VOC, dat pas in de 3e periode op stoom lijkt te komen. Laat je niet foppen, jongens, maar maak het seizoen met een paar mooie prestaties af.

ZO1 verwelkomt DOSKO (Door Ons Samenspel Komt Overwinning), waar in de uitbeurt wat ongelukkig met 2-1 van werd verloren. De West-Brabander-vereniging is nou echt zo’n club waar tegen je kunt voetballen, zoals voetbal bedoeld is. Op techniek en met aanvallende intenties, omdat dat ook de standaard van DOSKO is.

Zondag 12 mei 2019, THUIS
12.00 ZO2 – VOC ZO2
14.00 ZO1 – DOSKO ZO1

EXTRA INFORMATIE:
BMT, onze vorige tegenstander, is inmiddels uit competitie genomen door de KNVB. Hierdoor vervallen alle uitslagen van BMT en de geplande wedstrijden. Er blijven nu 13 teams over in deze competitie: BMT wordt aangemerkt als directe degradant in de 1e Klasse B.
De derde periode wordt niet meer bijgehouden, maar gaat naar het hoogst geĂ«indigde team in de eindstand, zonder periodetitel. Verdere consequenties voor periodestanden en -titels melden we wel, als het interessant wordt voor Spartaan’20.

Zondag veel succes en vooral veel plezier.