Zondag 9 april

De hoofdprijs in 2D is uitgereikt en bij ons terecht gekomen. De kruimels, in de vorm van nacompetitie, waar we voorgaande jaren nog dankbaar gebruik van probeerden te maken laten we aan anderen over. Die kruimels zijn overigens ook maar dun gestrooid. Slechts 2 ploegen kunnen er gebruik van maken. Wie neemt onze periodetitel over?

ZO1 krijgt XerxesDZB op bezoek, een van de kandidaten voor een nog vacante periodetitel. We mogen dus optimale tegenstand verwachten. En Spartaan’20? Zijn de polonaises al uit de kuiten getraind, de drankjes uit de spieren gemasseerd? Kunnen ze, vrijuit voetballend, nu pas echt tonen waar ze toe in staat zijn? En vergeet niet: de voorbereiding op volgend seizoen begint bij deze wedstrijd. Dus, komt dat zien!

ZO3 moet nog 2x tegen Overmaas spelen (9 april thuis; 30 april uit) en dat betekent dat je geen 2 nederlagen moet lijden. Daarmee zou je ze de kans geven om weer vlakbij te komen. Zondag winnen voorkomt ongetwijfeld veel onbehaaglijke momenten. Reden om er eens goed werk van te maken, mannen.

ZO4 en Pretoria zijn aan elkaar gewaagd. Het gelijkspel bij de uitwedstrijd, de gezamenlijke plaats in de middenmoot en zelfs de vergelijkbare doelcijfers, alles duidt op een spannende pot komende zondag.

Het hele zondagprogramma vindt u elders op de site.
12.00 ZO3 – Overmaas 2
12.00 ZO4 – Pretoria 3
14.30 ZO1 – XerxesDZB

Zondag veel plezier en houdt u rekening met de marathon die langs ons sportpark komt?