Zondag 2 april

ZO1 krijgt VUC op bezoek. EĂ©n van de slechts 2 ploegen die ons dit seizoen een nederlaag wisten toe te brengen. Als er 1 les is die Spartaan’20 toen kreeg, was het wel “zorg dat je je kansen benut!”. Die les heeft ZO1 zich ernstig ter harte genomen, want in het verloop van de competitie ging het team steeds effectiever om met de (veelal zelf gecreĂ«erde!) kansen.

De rekenmeesters onder ons zullen intussen tot de conclusie zijn gekomen, dat er nog slechts 1 vereniging is die ons van het kampioenschap af kan houden – Kocatepe – en die club verloor 30 maart een inhaalwedstrijd bij OHVV met 3-2.

Dat betekent dat Spartaan’20 aanstaande zondag al kampioen kan worden. NB: de competitie wordt NIET beslist op doelsaldo. Bij winst op VUC is Spartaan’20 dus alleen kampioen, als Kocatepe punten verliest bij BMT. Bij andere uitslagen moge men zelf rekenen.

ZO2 krijgt na 2 achtereenvolgende overwinningen tegen sterke tegenstanders opnieuw een flinke kluif voor de kiezen. Koploper Excelsior’20 is in een nek-aan-nekrace gewikkeld met VELO, de club waar we volgende week tegen spelen. Als onze hoogste reserves nou gewoon allebei die duels winnen, kunnen die ploegen het lekker onder elkaar uitzoeken.

12.00 ZO2 – Excelsior’20 2
12.15 JO9-9 – Poortugaal JO9-5 (pupillen)
14.30 ZO1 – VUC 1

Heeft u de oproep van ZO1-trainer Gokan Akgoz voor een camerapersoon (M/V) gezien? https://www.spartaan20.nl/hobbyist-met-camera-gezocht/