NieuwsNieuws 2017/2018WedstrijdverslagenZondag 1

Door onvoorziene omstandigheden waren uw beide ‘vaste’ verslaggevers niet beschikbaar bij de thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen vv Delft. Toch mag een kort verslag niet ontbreken, al was het alleen al maar om het feit dat juist een van de grootste competitie-overwinningen in de historie werd behaald!

Het op de laatste plaats staande Delft, al veroordeeld tot het spelen van nacompetitie, hield ons enkele maanden geleden in haar eigen huis nog op 1-1. Maar van gelijke krachtsverhouding was nu absoluut geen sprake. De Spartanen waren van begin tot eind heer en meester op het veld. Voor de pauze hielden de Delftenaren het nog enigszins bij, maar al bij de rust was het toch 3-0. Na de thee werd de tegenstander echt overlopen en liepen onze mannen simpel uit naar een 9-1 score. Het moet wel gezegd dat het in alle opzichten een correcte wedstrijd bleef, Delft verweerde zich zo ver het kon en Spartaan’20 bleef goed voetballend op zoek naar de doelpunten. Doelpuntenmakers aan onze kant waren Michel Margaretha 3x en Swendly Albertus, Soufian Charraoui en Jason Uiterloo ieder 2x.

Met deze overwinning werd ook het Eersteklasserschap definitief veilig gesteld en dat is een felicitatie waard aan onze ploeg en de technische staf. Vertrekkende coaches Gokan Akgoz en Adel el Aiboudi kunnen op twee mooie seizoenen terugzien. Deelname aan de promotie-nacompetitie is met nog vier wedstrijden te gaan uit beeld geraakt, maar ongetwijfeld willen onze spelers in de resterende wedstrijden de competitie op mooie wijze afsluiten!

Zondag a.s. weer een thuiswedstrijd, BMT komt op bezoek en daar willen we best nog wel overheen op ranglijst.