Van een echte strijd tussen Spartaan’20 en Antibarbari was nauwelijks sprake. Met name de aanvallende onmacht van de studenten-vereniging was hier debet aan. Dat er toch nog enige sprake was van spanning, kwam door enerzijds redelijk verdedigen van Antibarbari en anderzijds het slordig omspringen met de kansen door de Spartanen.

Het duurde dan ook tot de 35e minuut tot de eerste goal op het scorebord verscheen. Het was Yassine Belghar die op links doorbrak en de keeper in de korte hoek verraste. Na rust duurde het veel minder lang, binnen de kortste keren wisten Soufian Charraoui en Samet Ulusoy de 3-0 te produceren. Het ook conditioneel minder sterke Antibarbari kreeg kort voor tijd nog een vierde treffer te verwerken. De doorgebroken Jeanpierre van der Linden omspeelde de keeper in de laatste minuut en tekende voor de 4-0 overwinning. Spartaan’20 mag zich gaan opmaken voor de tweede beker-ontmoeting a.s. zaterdag om 17.00uur bij en tegen Alexandria’66, dat zijn eerste bekerwedstrijd met 6-1 verloor van sc Feyenoord. Die tegenstander komt op zaterdag 16 september op bezoek.