In de strijd om de tweede plaats om een nacompetitie-ticket deed Zaterdag-1 prima zaken. Op bezoek bij buurman BZC/Zuiderpark, tot vandaag gelijk met ons in de stand, werd een 5-3 overwinning behaald die nogal sensationeel tot stand kwam.

In de eerste helft werd een 1-0 voorsprong genomen dankzij een treffer van good-old Patrick Mbole, die na de winter de kicksen weer uit het vet heeft gehaald. Direct na rust ging het volledig mis en stonden onze mannen in 12 minuten tijd ineens met 3-1 achter. Het was in de tweede helft verre van groots, maar de wilskracht en conditie gaven aan het einde van de wedstrijd de doorslag de goede kant op! In de 85e minuut zorgde Mo Amin voor de aanslutingstreffer en even later prikte Patrick Mbole de 3-3 erin. BZC was geheel de kluts kwijt en hielp in de slotminuten een handje door zelf de 3-4 in eigen doel te werken, waarna Denzel het Spartaanse feest compleet maakte met de 5-3.

Nog 9 wedstrijden resteren, de nacompetitie komt dichterbij. Volgende week thuis om 15.30 uur tegen FC Vlotbrug.