Driemaal op voorsprong maar in de laatste minuut nog gelijk.

Aanhaken of in de wachtkamer was het motto van de wedstrijd Vierpolders-Spartaan’20. In de tweede minuut een vrije bal voor Spartaan ’20 op een twintigtal meters van het doel van de thuisploeg, Lars Willemse schiet op de lat en de rebound wordt onder de lat weggetikt door keeper Jaimie de Jong.

VP1-3-10-5

Vierpolders hierdoor wakker geschud krijgt zijn eerste kans in de 8e minuut. Jesper Lakerveld geeft een prima steekbal op Mike Timmers die op keeper Marcel van Meenen strandt. Hierna neemt Spartaan ’20 het initiatief, ook geholpen door de spelers van Vierpolders die te veel met de bal liepen en te weinig variatie in het veldspel kregen. Balverlies op het middenveld en niet ingrijpen in de achterste linie leidde de 0 – 1 in van Rusendel Bernadina. In de 29e minuut wordt het 0 – 2 als dezelfde speler een voorzet van Mitchell Hoffman knap inkopt. De laatste 10 minuten herpakt Vierpolders zich met in de 43e minuut een goede voorzet van Mike Timmers waar Bart Rollof zijn hoofd net niet tegenaan krijgt. In de laatste minuut van de eerste helft toch de aansluittreffer als Mike Timmers een corner van Paul Santra over de doellijn weet te werken.

VP1-3-10-6

De tweede helft komt Vierpolders goed uit de kleedkamer, de eerste aanval is gelijk raak als Jesper Lakerveld een goede aanval via Glenn Stoffers en Bart Rollof afrondt. Vierpolders speelt nu feller en aanvallender via de flanken en pakt het initiatief in de wedstrijd terug. Desondanks komt Spartaan ’20 in de 55e minuut weer op voorsprong als de ingevallen Ricardo van Eijsden zo door kan lopen beheerst de 2 – 3 scoort. Vierpolders wederom in de achtervolging en in de 58e minuut staat het weer gelijk als Jesper Lakerveld door Dennis Meijboom wordt gevonden en op fraaie wijze scoort.

In de 66e minuut komt Spartaan ’20 wederom op voorsprong als uit een corner bij de tweede paal vrij kan worden ingekopt. Vierpolders gaat nog maar eens in de achtervolging, in de 83e minuut een schot van Mike Timmers maar Marcel van Meenen redt uitstekend. Vierpolders komt in de laatste minuut van de wedstrijd met de schrik vrij, de 4-4 komt op het bord dankzij Max Lodder.

(met dank voor het verslag aan Vierpolders en VoetbalRotterdam.nl)