NieuwsNieuws 2023/2024

Blik op zaterdag 9 maart 2024

We beginnen om  08.30 uur en dan krijgt JO13-2 direct een bijzondere tegenstander, omdat Hoofddorp voor het eerst bij ons te gast is. Later (10.00 uur) hebben de dames van MO11-1 een soortgelijke ervaring als Leidschenveen voor het eerst op visite komt.

Om 16.00 uur beginnen de laatste wedstrijden. JO15-3 (Nieuwenhoorn) en JO17-4 (Slikkerveer) doen het licht uit.

Met de geplande 25 wedstrijden zit het programma weer stampvol. Wegwerkzaamheden? Kijk het thuis na, voor u onderweg verrast wordt. Parkeren? We houden ons hart vast.

Blikvanger(s)
JO14-1 krijgt JVOZ op bezoek. Na een moeizaam begin (met 3 nederlagen tegen de clubs die nu in de kopgroep staan) lijkt de tijd om punten te sprokkelen te zijn aangebroken. JVOZ heeft het zelfs nog moeilijker, maar vergis je niet. Het voetbal waarmee ze als najaarskampioen promoveerden naar de 2e Divisie is latent aanwezig.

JO15-1 ontvangt Helmond Sport in de gelukkige wetenschap dat wijzelf, na 2 achtereenvolgende overwinningen, er een stuk beter voorstaan. De Brabanders speelden de competitie tot dusverre in het ritme van “1x winnen, 1x verliezen”. Ze zijn deze zaterdag weer aan de beurt om te verliezen. Probeer ze in dat ritme te houden, Spartaan.

Zaterdag 9 maart, het volledige programma staat elders op de website
10.30 JO15-1 – Helmond Sport JO15-1
(Divisie 3 A; voorjaar)
11.30 JO14-1 – JVOZ JO14-1 (Divisie 2 B; voorjaar)

 = = = = =
Seniorennieuws, zaterdag 9 maart, het volledige programma staat elders op de website
THUIS:
13.00 O21 – Hercules O21
(Divisie 4 B; voorjaar)

Onder21 speelt tegen Hercules, de club die met hun eerste elftal zo’n furore maakte door in de KNVB- beker Ajax uit te schakelen. En ook dit elftal kende een flitsende start van de voorjaarscompetitie met 5 achtereenvolgende overwinningen. Gaan wij hun eerste puntenverlies bewerkstelligen?

UIT:
14.45 EBOH – Het Eerste
(2e Klasse F)

EBOH (Eendracht Brengt Ons Hoger) heeft in de lopende competitie al bijna iedere tegenstander puntenverlies bezorgd, heel vaak via een gelijkspel. Gaat de ploeg die de beste resultaten haalt tegen de Dordtenaren het kampioenschap pakken? Het zal niet makkelijk zijn, maar Spartaan’20 kan dus hoge ogen gooien door de 2-0 zege aan de Oldegaarde een winnend vervolg te geven aan
Sportcomplex Schenkeldijk 6,
3328 LE Dordrecht
 = = = = =

Voormelding
De volgende wedstrijd om de KNVB-beker (de 1/8 finales Finale alweer) is thuis tegen Capelle, op dinsdag 12 maart om 20.30 uur. (let op: de tijd is veranderd)
Een week later moeten we trouwens weer tegen een 4e Divisionist bekeren. Voor de BetCity Cup gaan we dan naar Nieuwenhoorn,
Later meer daarover.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.