NieuwsNieuws 2022/2023

Blik op zaterdag 6 mei 2023

Heeft u nog ontwenningsverschijnselen overgehouden aan het bijna voetballoze weekend van vorige week? Alleen een extra dosis lekker voetbal helpt. Jammer, maar we kunnen u slechts 2 thuiswedstrijden aanbieden, die allebei op hetzelfde moment beginnen.

U kunt overwegen om eens een uitwedstrijd bij te wonen. Zo geeft JO13-5 (tegen Rockanje) de mogelijkheid om het duel te combineren met een strandwandeling. Misschien is O21 (16.15 uur; uit bij FC Eindhoven) interessant voor sollicitanten?

Verder worden er ’s morgens mogelijk nog proeftrainingen op Spartaan gehouden en wordt er naar een oefenwedstrijd voor het nieuwe O23 team gestreefd. Bijzonderheden daarover zijn helaas nog niet bekend.

Blikvanger(s) Jeugd
JO13-7 speelt tegen LMO, dat hoog in de subtop staat met 3 puntjes meer. Ze hebben wel een wedstrijd meer gespeeld dan wij. We mogen dus een gelijk opgaande strijd verwachten. De uitslag in een eerdere fase (3-2 voor LMO) duidt daar ook op.

JO16-2 verdedigt de koppositie tegen Excelsior Rotterdam. Jullie zijn goed bezig, mannen. Lekker doorgaan zo.

Zaterdag 6 mei, het volledige programma staat elders op de website.
12.30 JO13-7 – LMO JO13-1 (3e Klasse 08; 3e fase; voorjaar)
12.30 JO16-2 –
Excelsior Rotterdam JO16-2 (2e Klasse 05; 3e fase; voorjaar)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.

Voormelding
Zaterdag 13 mei a.s. vanaf 14.30 uur is er een Ontmoet & Groet, een gezellig samenzijn met de donateurs van de Club-Van-100, maar er is meer!

Rond diezelfde tijd wordt de expositie Kunstprijs Charlois geopend. Wij hopen dat de Rotterdamse wethouder voor Sport (voluit: Welzijn, Samenleven, Sport en Digitale Inclusie), of de wethouder van Onderwijs, Cultuur en Evenementen daar een officieel tintje aan komt geven.
Graag ontvangen we ze allebei, maar hun agenda is natuurlijk wel vol.