NieuwsNieuws 2020/2021

Zaterdag 3 oktober 2020

De kantine blijft gesloten en er mogen alleen bezoekers op het terrein komen met een wedstrijdfunctie (deelnemers, teamstaf, materiaaldiensten en wedstrijdsecretariaat, bijvoorbeeld). Dat betekent dat dit artikel eigenlijk niet hoeft te verschijnen. Want dit bericht is ooit ontstaan om meer publiek voor ons te interesseren en met hogere bezoekersaantallen de kantineopbrengsten te spekken.

Desondanks toch de wekelijkse informatie. Ik ben zo arrogant te denken dat u deze aankondiging zou missen en publiceer het gewoon. Wel veilig voor elkaar buiten de hekken blijven a.u.b.

Blikvanger(s) van de dag

JO13-1 blaast zijn partijtje keurig mee. Gaat ook het opleidingselftal van Excelsior dat merken? De teams lijken even sterk. Op basis van de doelcijfers hebben de Kralingers wel een slagvaardiger voorhoede, maar ook een kwetsbaarder defensie. Wat geeft de doorslag?

JO15-1 moet tegen AFC de mooie plaats op de ranglijst zien te verdedigen. Een uitdaging met een tegenpartij die altijd goed en verzorgd probeert te voetballen.

JO17-1 ontvangt UNA uit Veldhoven. Begonnen met twee moeizame overwinningen , gevolgd door twee nipte nederlagen, zien onze hoogste B’tjes uit naar overtuigender resultaten. Kunnen ze daar zaterdag al mee beginnen?

JO191– krijgt ook een Excelsior op bezoek, in dit geval uit Maassluis. Opvallend in deze Divisie is het aantal doelpunten per wedstrijd. Zelfs de kopgroep slikt in hun winstpartijen steeds een tegengoal, of zelfs twee.

Het volledige programma van 19 september staat elders op de website
09.30 JO13-1 – SBV Excelsior  JO13-2 (Divisie 3A)
11.30 JO15-1 – AFC JO15-1 (Divisie 3A)
13.45 JO17-1 – UNA JO17-1 (Divisie 4B)
16.15 JO19-1 – Excelsior Maassluis JO19-1 (Divisie 1B)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.