NieuwsNieuws 2023/2024

NB: Er is zaterdag een omlijstend programma. Er staan, een week vóór het echte carnaval, feesten gepland bij Spartaan’20. Deelnemers kunnen hier alvast oefenen voor het echte carnaval onder de rivieren.
Voor meer informatie over de door De Keilebijters georganiseerde festiviteiten: klik hier

Blik op zaterdag 3 februari 2024

We beginnen om 08.30 uur met slechts 2 wedstrijden, JO11-2 (FCB-HWD) en JO11-3 (Brielle). Normaal zijn dat er 4, of soms zelfs 5. Het geeft al aan dat het programma niet zo uitgebreid is. Slechts 10 duels in totaal.

Blikvanger(s)
MO11-1 krijgt bezoek van BVCB, dat (net als onze meiden) vanuit de 2e Klasse, via de 1e Klasse direct naar de Hoofdklasse is gepromoveerd. Opmerkelijk dat ze elkaar in de eerdere fases nog niet tegen zijn gekomen en dat beiden met een overwinning zijn begonnen. Dat wordt vast een mooie partij.

JO17-2 en TSC zijn toe aan hun 1e wedstrijd in de voorjaarscompetitie. Omdat een vooruitblik meer kennis verlangd dan ik op kan brengen, schrijf ik liever een terugblik over de bezoekers. TSC Staat voor TAVENU Sparta Combinatie, terwijl TAVENU weer staat voor Tot Aangenaam Vermaak En Nuttige Uitspanning.

JO18-1 probeert vandaag tegen Westlandia het sacherijnige gevoel van vorige week uit de benen te spelen. Heel laat in Venlo moeten spelen, een nipte nederlaag leiden en dan een lange terugreis doorstaan. Bedenk dat de terugreis voor Westlandia van Spartaan naar Naaldwijk een stuk korter is, dus zadel ze gerust met een nederlaag(je) op.

Zaterdag 3 februari, het volledige programma staat elders op de website
10.15 MO11-1 – BVCB MO11-1
(Hoofdklasse 01; 3e fase; voorjaar)
12.15 JO17-2 – TSC JO17-1 (Divisie 6 B; voorjaar)
15.45 JO18-1 – Westlandia JO18-1 (Divisie 4 B; voorjaar)

 = = = = =
Seniorennieuws, zaterdag 3 februari, het volledige programma staat elders op de website
THUIS:
15.30 Het Eerste – Pelikaan 1
(2e Klasse F)

Het Eerste begint tegen Pelikaan aan de tweede seizoenshelft. De Zwijndrechter Zwemvogels staan bescheiden geklasseerd, terwijl ze toch doeltreffend genoeg zijn. Hun aanval was ook vorige week tegen IFC flink op dreef. Dat ze desondanks met 4-5 verloren geeft waarschijnlijk aan, waar Spartaan’20 de winst moet zoeken. Onze uitoverwinning (2-5) was achteraf een eerste aanwijzing daartoe. Geef hun verdediging geen rust, Spartanen.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.