Beste vrijwilliger van Spartaan’20,

Het afgelopen seizoen 2014-15 was weer een zeer enerverend seizoen met vele mooie momenten. Door de inzet van u en uw collega vrijwilligers zijn er bij Spartaan’20 weer honderden kinderen druk geweest met voetballen, zwemmen, spelen en nog vele andere activiteiten die we georganiseerd hebben.

Zoals ieder seizoen organiseert Spartaan’20 een feestavond speciaal voor u om eens lekker bij te komen van alle drukte. Een leuke avond om even bij te praten met collega’s die u normaal niet zoveel spreekt en misschien wel nieuwe gezichten binnen de club leren kennen.

Hoogtepunt van de avond is natuurlijk de verkiezing van vrijwilliger van het jaar. Er wordt in de wandelgangen al druk gespeculeerd over wie het dit jaar gaan worden.

Anders dan andere jaren is de feestavond ietsje later dan normaal. Dat heeft voornamelijk met de drukke periode te maken waarin die we allemaal aan het einde van het seizoen hebben meegemaakt. Daarom nu aan de start van het nieuwe seizoen toch nog even een bedankje voor het afgelopen seizoen aan jullie als vrijwilliger.

De feestavond zal gehouden worden op 26 september a.s. De kantine gaat om 19.30 uur open zodat we lekker kunnen beginnen met een bakkie en een stukje cake. Vervolgens zullen we iets later op de avond de huldigingen verrichten. Na de huldigingen zal DJ Danny de avond overnemen zodat het in een rustige overgang een feestavond wordt voor oudere en de wat jongere vrijwilligers.

We hopen dat u allemaal tijd kunt en wilt maken om gezellig met elkaar even te kunnen genieten van de leuke dingen die ook bij het vrijwilliger zijn horen.

Graag ontvangen we alle vrijwilligers van Spartaan’20, van scheidsrechter, leiders tot de mensen van de kantine!!!! Tot zaterdag!

Hoogachtend,
Het Bestuur