NieuwsNieuws 2022/2023

Blik op zaterdag 24-9-2022

Nou het programma zit weer bommetje vol. We kijken uit naar liefst 27 wedstrijden, waarmee als vanouds om 08.30 wordt begonnen. Vertragingen daargelaten is het voetballen rond 17.45 uur afgelopen. Daarna richten we de blik op Het Openingsfeest (klik hier)

Blikvanger(s)
JO13-1
staat tegenover PSV, dat evenveel punten heeft als onze jongens. Ze hadden daar echter wel een wedstrijd meer voor nodig. Een blik op de doelcijfers en we zien twee teams die makkelijk tot scoren lijken te komen. Daar gaan we eens goed voor zitten.

JO15-1 ontvangt de oudste voetbalclub van Nederland, de Koninklijke Haarlemsche Football Club. Een club met een aanzienlijk verleden en met grote namen uit de vaderlandse sportgeschiedenis. Goed om te weten, maar zie het ook als extra motivatie om van zo’n club te winnen.

JO19-1 krijgt met TSC een club met een bedrieglijk korte naam, want in werkelijkheid is het een hele mond vol: de Tavenu Sparta Combinatie. Maar dan zijn we er nog niet. TAVENU staat voor Tot Aangenaam Vermaak En Nuttige Uitspanning. TSC komt overigens uit een ook bij ons vertrouwde omgeving. Elk jaar gaat onze jeugd tijdens de kampweek zwemmen in de Waranda en dat ligt naast hun sportpark.

Het volledige programma van 24 september staat elders op de website
10.30 JO15-1 – Koninklijke HFC JO15-1 (Divisie 3 A; najaar)
11.00 JO13-1 – PSV JO13-2
(Divisie 2 B; najaar)
12.30 JO19-1 – TSC JO19-1 (Divisie 2 A; najaar)
15.30 Het Eerste – Rijsoord (Zaterdag 1e Klasse C)

Senioren
Het Eerste
speelt zijn maidenmatch voor de zaterdagcompetitie tegen Rijsoord. In de voorliggende bekerwedstrijden bleek ons vlaggenschip nogal wisselvallig. Met goed voetbal een dikke voorsprong halen, om die met enkele afwezige momenten te vergooien vraagt om verbetering. Dan boffen we nog ten opzichte van Rijsoord, dat door een ongunstiger loting direct werd uitgeschakeld.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.