NieuwsNieuws 2022/2023

Blik op zaterdag 22-10-2022

In aanloop naar de herfstvakantie bestaat het programma doorgaans uit beker- en inhaalwedstrijden. Het aantal inhaalwedstrijden voor Spartaan’20 is drastisch beperkt door het bezit van 3 kunstgrasvelden. Er zijn derhalve maar twee wedstrijden te zien aan de Oldegaarde.

We kunnen de ruimte opvullen met een


VOORAANKONDIGING

Op zaterdag 29 oktober wordt er een ONTMOET & GROET georganiseerd voor leden en aspirant-leden van de Club-Van-100.
Die dag speelt Het Eerste om 15.30 uur tegen BVCB 1, maar dan zijn Spartaans Super Sponsoren van de Club-Van-100 allang aan het lobbyen, netwerken en bijpraten. Nadere informatie volgt.

Blikvanger(s) Jeugd
JO13-3
neemt het op tegen SHO, in de eerste ronde van de KNVB-beker. Dat klinkt misschien verwarrend, omdat jullie tot dusverre in de Hoofdklasse K uitkwamen voor de “jeugdbeker 1e fase”. Is deze wedstrijd daar een vervolg op? Of komt de 2e fase later pas? Wij weten het niet precies, maar blijven jullie gewoon winnen? Dan komen we er vanzelf achter.

Het volledige programma van 22 oktober staat elders op de website
THUIS
10.30 JO13-3 – SHO JO13-1 (Zwaluwen Jeugd Beker O13 1e ronde; Groep 1 A)
12.45 Onder21 – De Treffers Onder21 (Divisie 4 B; najaar)

Senioren op zaterdag
Onder21 krijgt tegen De Treffers misschien de kans om eindelijk weer eens punten te pakken. Ze staan maar net boven ons met vergelijkbare doelcijfers. Een soort “nu-of-nooit-wedstrijd” halverwege het seizoen al.

UIT
14.30 Quintus 1 – Het Eerste (KNVB-beker; 1e ronde groep 1)

Het Eerste bekert tegen Quintus. Die spelen in Kwintsheul, dat is in het Westland. We kunnen ons geen eerdere wedstrijden met deze opponent herinneren, dus er wordt hoe dan ook geschiedenis geschreven. Het optekenen van een overwinning in de geschiedschrijving is veel leuker dan het verwerken van een nederlaag. Laten we er daarom wat moois van maken, ja?

Supporters moeten naar:
Leeuwerik 1
2295 PZ Kwintsheul

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.