NieuwsNieuws 2023/2024

Blik op zaterdag 2 maart 2024

We beginnen om  08.30 uur met de JO11-1 (Poortugaal) en JO12-1 (Berkel) en daar is in beide gevallen het bezoekende team de nummer 1 en het Spartaanteam de nummer 2 op de ranglijst. Hoe wordt de stand na die duels? We zijn benieuwd.

Meer dan 20 wedstrijden moeten er worden gespeeld en de belangen worden met de week groter. Zowel voor uitclub, als thuisteam geldt: ranglijstpositie zien te handhaven, een plaatsje zien te stijgen, of die onderste regionen zien te verlaten. Spannend.

Het programma loopt een stuk langer door vergeleken met vorige zaterdag. De senioren van Het Eerste (Spirit) en de junioren van  JO18-1 (Helmond Sport) sluiten de dag af.

Blikvanger(s)
JO13-1 komt uit tegen de amateurtak van Feyenoord. De Varkenoorders, zowel als onze jongens hebben pas 2 doelpunten “voor”. Kunnen onze aanvallende ambities tegen Feyenoord in meerdere doelpunten worden omgezet?

JO17-1 ontvangt Waterwijk, de Flevolanders zien we inmiddels met enige regelmaat bij onze jeugd in de competities. Beide teams hebben nu 6 punten. Gaan er zaterdag verschillen ontstaan in de middenmoot?

JO18-1 moet tegen Helmond Sport een prachtige Spartaanse traditie in ere houden, namelijk de traditie om het koplopers verschrikkelijk lastig te maken.

Zaterdag 2 maart, het volledige programma staat elders op de website
09.00 JO13-1 – sc Feyenoord JO13-1
(Divisie 2 B; voorjaar)
13.00 JO17-1 – Waterwijk JO17-1 (Divisie 3 A; voorjaar)
15.45 JO18-1 – Helmond Sport JO18-1 (Divisie 4 B; voorjaar)

 = = = = =
Seniorennieuws, zaterdag 2 maart, het volledige programma staat elders op de website
THUIS:
15.30 Het Eerste – Spirit 1
(2e Klasse F)

Het Eerste speelt tegen Spirit dat vorige week nog 3 belangrijke punten binnensleepte in de strijd tegen de verhoogde kans op degradatie. Levenskracht is niet voor niets een mogelijke vertaling van de clubnaam der Oudekerkers, dus reken op energieke tegenstand. Spartaan’20 voelt zich inmiddels gesterkt door de in 2024 behaalde resultaten. Het midweeks uitschakelen van eersteklasser Brielle (2-0; BetCity Cup) mag daarbij zeker genoemd worden. Laat het zelfvertrouwen echter niet doorslaan in overmoed en ga lekker op deze voet verder.

Voormelding
Over bekers gesproken. De volgende wedstrijd om de KNVB-beker (de 1/8 finales Finale alweer) is thuis tegen Capelle, op dinsdag 12 maart om 20.00 uur.
Een week later moeten we trouwens weer tegen een 4e Divisionist bekeren. Voor de BetCity Cup gaan we dan naar Nieuwenhoorn,
Later meer daarover.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.