NieuwsNieuws 2023/2024

Blik op zaterdag 18 mei 2024

Onze vaste scribent Willem van der Est geniet van een verdiende vakantie. Zijn altijd mooie stijl van het prikkelend aankondigen van het programma valt natuurlijk niet te evenaren, maar we doen ons best…

Het Pinksterweekend betekent ongetwijfeld vele afwezigen die net als Willem elders er op uit trekken en daar is kennelijk in het programma rekening mee gehouden door de KNVB. Totaal slechts 21 teams komen in actie, ver onder de helft van wat we hebben. En het thuisprogramma gaat maar om 7 wedstrijden, een rustige zaterdag dus en Willem heeft kennelijk voor zichzelf daarop geanticipeerd.

De start thuis is ook pas om 11.30 uur, met JO9-7 en de meiden van MO10.

Daarna is het om 13.00 uur de beurt aan JO13-1 tegen Excelsior Rotterdam en JO17-1 tegen Westlandia. Gaat JO13-1 in Divisie 2B voor een stunt zorgen door koploper Excelsior te verslaan en daardoor met nog een wedstrijd te spelen mede-koploper te worden? En gaat JO17-1 drie punten pakken om daarmee nog dichter in de buurt van plek 2 of 3 te komen?Ga ervoor, mannen!

Ook JO13-4 heeft nog twee wedstrijden te gaan. Het is mede-koploper en ontvangt om 13.00 uur het laag geklasseerde Blijdorp. Laat je niet verrassen mannen, neem de koppositie mee naar de laatste speeldag!

Om 15.00 uur ontvangt JO13-5 de club met de kleurrijke naam FCBanlieue-HetWitteDorp. De afsluiting van de zaterdagmiddag-thuis is vanaf 15.45 uur voor JO18-1, dat VVV-Venlo ontvangt. Het zal niet makkelijk zijn tegen deze hooggeplaatste tegenstander, maar er moet worden gewonnen om van de laatste plaats weg te blijven. Dus bezorg de Limburgers maar een vervelende lange terugreis, knipogen wij dan.

Zaterdag 18 mei, het volledige programma staat elders op de website.

= = = = =
Seniorennieuws

Zaterdag 18 mei gaat O21 op bezoek bij het Groesbeekse De Treffers; niet onderschatten natuurlijk, maar een driepunter moet kunnen tegen de rode lantaarndrager.

Team O23 speelt zijn laatste potje in Schiedam tegen SVV. Sluit het mooi af, mannen.

En dan Het Eerste: het kampioenschap is binnen, volgend seizoen 1e klasse! Het was vorige week een geweldig feest dat ongetwijfeld en terecht nog in de hoofden zal zitten. Maar ook die laatste twee wedstrijden tegen de al zekere degradanten moeten jullie op je niveau afsluiten, laat de trouwe supporters dus nog maar eens genieten van het fijne spel dit seizoen. Vandaag is dat in Streefkerk tegen de plaatselijke vv.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.