NieuwsNieuws 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020

Qua drukte een wereld van verschil vergeleken vorige week. Slechts twee competitiewedstrijden op ons sportpark. Beide tegenstanders komen van de Zuid-Hollandse eilanden. Een mooi verloop van de dag wat ons betreft? Ze mogen met ‘wind mee’ hier heen komen. Ze mogen met ‘wind mee’ terug keren. Maar onze mannen dienen er wel voor te zorgen dat ze tijdens de wedstrijd de ‘wind van voren’ krijgen.

Blikvanger(s) van de dag
JO17-4 ontvangt De Jonge Spartaan uit Middelharnis. Laat je niet in de war brengen door de naam. Ze zijn net als jullie rond 2003-2004 geboren. Op de ranglijst staan jullie vlak bij elkaar in de middenmoot. Een spannende wedstrijd is dus makkelijk te voorspellen, maar een uitslag?
Tip: verdedigend lijken ze kwetsbaar met 7 tegengoals in twee wedstrijden. Maar hou zelf wel je zaakjes op orde, want ze hebben er in die twee wedstrijden ook al 6 ingeschoten.

JO19-3 krijgt OVV uit Oostvoorne tegenover zich. De Westvoorner formatie (Ja,ja, zoek dat maar eens uit met Google!) is de voorjaarscompetitie wat ongelukkig begonnen met nederlagen tegen een paar sterke opponenten. Het eerste punt hebben ze vorige week wel binnen gehaald. Aan onze A-tjes om te voorkomen dat ze daar meer punten aan toe gaan voegen.

Het volledige programma van 15 februari staat elders op de website
12.45 JO17-4 – De Jonge Spartaan JO17-1 (1e Klasse; Voorjaar)
15.00 JO19-3 – OVV JO19-1 (1e Klasse; Voorjaar)

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.