Zaterdag 14 mei: een dag met een klein thuisprogramma competitie, maar wel eentje met topbelangen; en ook nog een mooi C1-toernooi!

B1 (nacompetitie; AFC’34) en B3 (afdwingen van nacompetitie; Victoria’04 B1) proberen de mogelijkheid tot promotie te grijpen.

D1 kan nog kampioen worden. Zelf winnen van Emplina D1 is een eerste vereiste en dan zijn de mannen van trainer Fabian Resida en begeleiding Rick en John  afhankelijk van het resultaat van Sparta Onder 12. Er is zelfs een tweede optie: geen kampioen worden, maar toch promoveren naar de 1e Divisie, hiervoor is een punt genoeg. Haal in ieder geval het beste uit jezelf, jongens.

En als klap op de vuurpijl komen de senioren van zaterdag-1 tegen Egelantier Boys in het veld. Bij winst kan ook hier het kampioensfeest losbarsten en zorgt een DJ voor de extra feeststemming! Het bescheiden optimisme wordt wel getemperd door waarschuwingen tegen verrassende ontknopingen. Daar schijnt een recent voorbeeld van te zijn geweest. Wees dus extra scherp, mannen!

Wedstrijdprogramma zaterdag 14 mei:
10.00u  Spartaan’20 D1 – Emplina D1
12.00u  Spartaan’20 B3 – Victoria’04 B1
14.15u  Spartaan’20 B1 – AFC’34 B1
14.30u  Spartaan’20 (za) 1 – Egelantier Boys 1

Allemaal veel succes, mannen en (bij B3) dame!

En of dit allemaal nog niet genoeg is, dit programma wordt de gehele dag omlijst door een mooi toernooi: het ARROW Plus C1-toernooi, met als deelnemende verenigingen: vv Bladella, Hollandia, AFC’34, Smitshoek, Alexandria’66, Zeeburgia en uiteraard ons eigen C1. Het toernooi start met de eerste wedstrijden om 9.30 uur.

Voor alle voetballiefhebbers alle reden om een ‘dagje-Spartaan’ te doen! En laten we niet vergeten nu vast al onze vrijwilligers in de kantine en op het terrein te bedanken voor hun tomeloze inzet!