NieuwsNieuws 2019/2020


Zaterdag 11 januari 2020

Deze zaterdag staat er een bijzonder Bas van Dongen Wintertoernooi op het programma. De hele dag (09:30 – 17:00) hollen er pupillen over ons sportpark. In het kader van ons 100 jarig jubileum zien wij dit, na dat voortreffelijke begin op Nieuwjaarsdag, als een spectaculair vervolg van de festiviteiten.
Klikt u even op deze link: https://www.spartaan20.nl/jubileum-bvd-toernooi/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Maar er is meer. De prestatief ingedeelde junioren moeten gelijk aan de bak voor de beker.
JO19 in een UIT-wedstrijd tegen AZ. Niet te ver doorrijden, want de wedstrijd wordt gespeeld aan de Zuiderweg 72 A; 1456 NH; Wijdewormer. AZ werd onlangs terecht uitgeroepen tot voorbeeld van professionele jeugdopleiding. Hoe houden Spartanen zich dan? Wij houden ons OK, wat staat voor Onverschrokken en Kranig.

Blikvanger van de dag
JO15-1 ontvangt Eredivisionist FC Utrecht voor hun KNVB-bekertoernooi. Het team uit de Domstad heeft in het najaar een paar knappe overwinningen geboekt, zoals tegen PSV. Anderzijds leverden ze ook wel eens punten in doordat ze (volgens hun eigen website) vergaten te scoren.
Daar mogen we natuurlijk niet op rekenen, maar we kunnen er zelf wat aan doen! Allemaal je verdedigende taken minutieus uitvoeren, kerels. Wie weet zit er, vanuit dat standpunt geredeneerd, nog meer in.

Het volledige programma van 11 januari staat elders op de website
11.15 JO15-1 – FC Utrecht JO15-1 (Achtste Finale Beker)