NieuwsNieuws 2022/2023

Blik op zaterdag 1-10-2022

De wekelijkse informatierubriek over verwachte hoogtepunten van de zaterdag ziet er anders uit dan u gewend bent. Normaal meldden wij hier alleen de thuiswedstrijden, maar Het Eerste speelt ‘uit” in Krimpen. En daar is de grote schare trouwe lezers van dit artikel ook zeer in geïnteresseerd.

Blikvanger(s) Jeugd
JO15-1
probeert tegen Zeeburgia de stijgende lijn vast te houden. De uitslagen van beide teams lijken wel wat op elkaar. Zowel Zeeburgia als Spartaan’20 verloor met 1 doelpuntje verschil van Volendam en kregen allebei 5 goals te slikken tegen Excelsior. Maar tegen KHFC scoorden beide 4 goals. Waarmee we maar willen zeggen: het wordt een spannende strijd!

JO18-1 ontvangt Die Haghe, de oude naam voor Den Haag. U heeft die naam vast wel eens gehoord, want hij komt (naast korfbal en turnen) zelfs voor als geschiedkundige club en als zangvereniging. Maar hier komen ze om te voetballen en – na een moeizaam begin – lijkt dat steeds beter te gaan. Wij zullen onze koppositie waar moeten maken, heren.

Het volledige programma van 1 oktober staat elders op de website
THUIS
10.30 JO15-1 – Zeeburgia JO15-1 (Divisie 3 A; najaar)
12.45 Onder21 – FC Eindhoven Onder21 (Divisie 4 B; najaar)
15.30 JO18-1 – Die Haghe (Divisie 6 D; najaar)

UIT
14.30 DCV – Het Eerste (1e Klasse C)
Waalplantsoen 3, 2921 AT Krimpen aan den IJssel

Senioren op zaterdag
Het Eerste gaat op bezoek bij DCV, waarmee in vroeger tijden regelmatig de strijd werd aangebonden. Door Combinatie Verkregen betekenen die letters. Maakt u maar vast woordgrapjes over de combinaties die u in de wedstrijd graag zou willen zien. Aan Het Eerste de taak om hun mooiste combinaties daarbij in te zetten.

Onder21 speelt thuis tegen Eindhoven. Onze wedstrijden leverden achtereenvolgens een forse nederlaag, een dikke overwinning en een doelpuntrijk gelijkspel op. Wat is er deze zaterdag in de aanbieding? Wij wedden dat er in ieder geval spektakel valt te zien.

Zaterdag allen veel succes en vooral veel plezier.