Za-1 blijft het goed doen. Tegen het zwakke Simonshaven werd geen fout gemaakt, al duurde het wel tot ver in de tweede helft voor de wedstrijd echt was beslist. Na een 2-0 ruststand kwam de tegenstander nog op 2-1, maar Ruben Silva Lopez prikte uiteindelijk de derde erin en toen was het wel gedaan met de weerstand van Simonshaven. De tweede plaats op overigens ruime afstand van koploper OVV is natuurlijk fraai en nu volhouden, dan gloort nog deelname aan de nacompetitie!

Zo-1 wisselt goede en slechte wedstrijden kennelijk af. Vorige week zo goed op dreef en nu tegen het beslist niet indrukwekkende Den Hoorn een volkomen offday. De tegenstander kreeg voor rust feitelijk de doelpunten cadeau en onze manschappen waren daarna niet bij machte de bakens te verzetten: met een 3-1 nederlaag huiswaarts.

Zo-2 blijft in het spoor van koploper Antibarbari, dankzij een prima 2-0 uitoverwinning bij het sterke Slikkerveer.

Zie voor het verslag van Zo-1 de teampagina.