NieuwsNieuws 2018/2019

De eerste zaterdag van de herfstvakantie was er een met een beperkt programma. Enkele bekerwedstrijden, enkele vriendschappelijke ontmoetingen, maar toch ook nog een paar competitieduels. JO13-1 moest naar Ajax en dat was een te zware opgave: 8-0 verlies op het Ajax trainingscentrum De Toekomst. JO15-1 ontving NAC en deed wel goede zaken om de strijd voor de bovenste plaatsen in de Eerste Divisie-hoog: een fraaie 3-2 zege.

De zaterdag werd vervolgens afgesloten met de eerste zege van Za-1. Het ging wel moeizaam overigens, want steeds als de zege veilig leek gesteld (2-0, 3-1, 4-2) was er een snelle tegentreffer van Hermes-DVS dat het dan weer spannend maakte. Uiteindelijk stond er 4-3 op het scorebord.

De zondag verliep ronduit teleurstellend. Zo-2 was veel sterker dan tegenstander WIK maar verzuimde dat in de score uit te drukken. In de extra tijd leek een punt nog zeker toen toch nog de 2-2 werd gemaakt, maar een strafschop-cadeautje van de arbiter in de allerlaatste minuut bezorgde de bezoekers de volle winst. Net zo teleurstellend verliep het vervolgens bij Zo-1: al na 20 seconden (!) lag de 0-1 erin en nauwelijks tien minuten later de 0-2. Uiteindelijk lukte er aan onze kant niks en ging GLZ/Delfshaven met 0-4 en de drie punten naar huis.