NieuwsNieuws 2023/2024

Woensdag 24 april sponsorloop bij Spartaan’20 

Naast het voetballen organiseert Spartaan’20 veel activiteiten voor de pupillen-jeugd.
Dit kost veel geld en daarom vragen wij aan onze jeugdleden of ze een handje willen helpen, door mee te doen aan de sponsorloop. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, wordt besteed aan al die leuke jeugd-uitjes, zoals: zwemmen, herfstweek, Ballenbak, Bijdrage uitje van een team, Jeugdkamp Ahoy, Game state, Sinterklaas, kampioensvieringen en nog veel meer.

Het is de bedoeling dat de jeugdspelers sponsors zoeken, die hun club met een klein bedrag willen steunen. Als tegenprestatie moet de jeugdspeler minimaal 15 rondjes lopen op een parcours op ons terrein. Na ieder rondje krijgt men een stempel, maximale tijd 12 minuten. Hoe meer sponsoren, des te meer geld er wordt opgehaald voor jouw club. Je kunt aan iedereen vragen om te sponsoren: ouders, tantes, ooms, buren, vrienden, bij je ouders op het werk enz…

De jeugdspeler (per categorie) die het meeste ophaalt, krijgt als beloning een Spartaan’20 trainingspak. Daarnaast zijn er nog veel andere mooie prijzen te winnen zoals ballen, Spartaan’20-artikelen en nog veel meer. Dus doe je best voor een leuke prijs Ă©n dan kunnen we nog meer leuke activiteiten organiseren ook in het komende seizoen!

Na het lopen gaan we lekker trainen en na het douchen staat er een heerlijke bak patat klaar!

Bedankt namens het bestuur.