20-11-2015:
E8 overklast Slikkerveer E4
Voor de wedstrijd werd 1 minuut stilte gehouden voor het leed in Parijs  geschied. Gebroederlijk om en om staand stond men naast elkaar. Een mooi moment. Na de aftrap was het elkaars krachten aftasten,  maar al snel was duidelijk dat we het beter spelende team waren. Na 10 minuten was het eerste doelpunt geboren en door scores van  Luchel en Vyrison gaf de ruststand een riante 1-6 voorsprong te zien.

De sportieve tegenstander boog het hoofd en legde zich neer bij de uiteindelijke 1-12 nederlaag. Luchel was de absolute uitblinker als verdediger (!!!) met 5 doelpunten. Echter de steeds beter spelende Amin en de goed keepende Ahkilez behoorden tot de betere spelers vandaag.

F10.  De benjamins van de F afdeling speelden hun beste wedstrijd. In hun thuiswedstrijd lieten zij er geen gras over groeien en tegenstander Rhoon E6 kwam er niet aan te pas. Het was  Isaak die de score al vroeg opende. De bal goed overspelend naar elkaar was het pleit al snel beslecht en via Wasim, Jevencio en wederom Isaak stond men dan ook met de rust riant met 4-1 voor.

Na rust wist men een eindscore van 8-1 op het bord neer te zetten. Echter belangrijk was dat men in de deze wedstrijd duidelijk vooruitgang zag in jullie spel. Ga zo door boys dan gaan jullie nog voor mooie wedstrijdjes zorgen waarvan we kunnen genieten.