NieuwsNieuws 2022/2023

Het seizoen zit er bijna op. Tijd om alle vrijwilligers te bedanken voor de inzet gedurende het jaar!

Of je nu bardienst draait, in de keuken helpt, de shirtjes wast, het terrein schoonhoudt, de administratie doet, wedstrijden fluit, of in een commissie of het bestuur het werk doet: we doen het allemaal om onze vereniging te kunnen laten functioneren. Zonder deze geweldige inzet van iedereen is er geen club, zo simpel is het.


Afgelopen zondag 4 juni was elke vrijwilliger uitgenodigd om onder het genot van een drankje en hapje het seizoen met elkaar af te sluiten. Velen hadden zich aangemeld, bijna 150 mensen genoten van een gezellige middag en avond op ons terras. Het buffet was prima verzorgd door de activiteitencommissie, waarvoor extra dank!

Elke vrijwilliger is natuurlijk even belangrijk, maar het is ook leuk dat we elk jaar in vier categorieën dé Vrijwilliger van het jaar kiezen. Deze eer viel te beurt aan:


Silvia de Wit in de categorie kantine


Adilson Francisco, in de categorie onderbouw


Bram Tournier in de categorie bestuur / commissies


Mohamed Aachboun in de categorie bovenbouw.

Voorzitter Cerano Bakker sprak ze toe en reikte de bloemen en de oorkonde uit. Allen gefeliciteerd met deze onderscheiding!

En natuurlijk rekenen we weer op ieders inzet in het seizoen 2023/2024. Maar nu eerst genieten van de komende vakantieperiode, kan iedereen ook de accu weer opladen!