NieuwsNieuws 2018/2019

Spartaan’20 is net een grote familie….

Spartaan’20 is een grote en een trotse club als we het hebben over het aantal leden en het niveau waar we op voetballen. Maar we nog trotser zijn op onze vrijwilligers! De trainers en leiders die de club uitdragen naar de buitenwereld, mensen van de kantine, bestuur, ballenhok, commissies, wedstrijdsecretariaat, de kampbegeleiding en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We proberen tijdens het seizoen natuurlijk iedereen het gevoel te geven dat men wordt gewaardeerd, door bijvoorbeeld een schouderklop, compliment of een kaartje in de bus….maar nooit iedereen zal bereikt worden. Het bestuur is supertrots op de grote groep harde werkers en daarom nodigen we ieder jaar alle vrijwilligers met eventuele partners en kinderen uit voor onze vrijwilligersmiddag. Zaterdag 22 juni hebben meer dan 150 mensen en dan nog heeeeeel veel kinderen genoten van heerlijk eten. We hopen ook volgend jaar weer op jullie inzet!

          

Op deze dag worden ook de vrijwilligers van het jaar gekozen. Ook dit jaar waren het weer moeilijke keuzes voor het bestuur!

De volgende vrijwilligers kregen een mooie plaquette en een bos bloemen van voorzitter Leandro Lopes.

 

Thea Ottervanger


Thea staat in de keuken van de club. Iedere maand deelt ze zichzelf weer in via het nieuwe rooster, maar springt ook in waar het kan en draait natuurlijk haar uren met plezier. Ondanks dat het fysiek soms wat zwaarder gaat worden, blijft ze de keuken trouw. Vrijwilliger van het jaar in de categorie Kantine!

 

Ben van Velzen

Ben is al weer zes jaar lid en de ‘vaste’ leider bij trainer Maikel van Pul van diverse jeugdteams. Veel mooie momenten meegemaakt op de velden. Dit jaar kan hij er weer een bijschrijven: promotie naar de 1e divisie met JO19-1. Vrijwilliger van het jaar in de categorie Leiders/trainers!

 

Robin Toscani


Robin is inmiddels een vast gezicht op de velden bij Spartaan’20. Twee jaar geleden begonnen bij onze club met het fluiten van wedstrijden. Niet 1 maar vaak 3 wedstrijden fluit hij op een zaterdag! Hij noemt onze club een grote familie waar hij wordt gewaardeerd. Vrijwilliger van het jaar in de categorie Scheidsrechter!

 

Nick van der Hee


Nick is nu vier jaar lid van de club en begonnen in de JO13 en nu als keeper spelend in de JO17-1. Dit jaar is hij zijn kennis gaan overdragen aan de jeugdkeepers bij Spartaan’20. Samen met Marc de Wit en de halverwege het seizoen erbij gekomen Stein Laurens (keeper in de JO15-3) leerden ze de kneepjes van het keepen aan een groot deel van de JO9 en JO11 keepers. Ondanks dat Nick volgend jaar in zijn examens zit van school, hopen we natuurlijk dat hij ook nog de tijd vrijmaakt voor zijn nieuwe hobby. Vrijwilliger van het jaar in de categorie Jeugdvrijwilliger!


Jose Troncoso


Pico, zoals iedereen hem noemt, loopt al heel lang rond op de club. Eerst als vader van voetballende zoon Carlos in de jaren 80. In de nieuwe eeuw veel te vinden bij de mannen van terrein en opstallen. De laatste zes jaar helpt hij bij de senioren zondagselectie en ook veel bij jeugdteams als materiaalman. Altijd plagend klagend, maar met een glimlach doet hij zijn ding met veel plezier. Vrijwilliger in de categorie Bestuur en commissie!

 

Iedereen van harte gefeliciteerd met de benoeming!