De vooruitblik op zondag 11 september 2016

Het vlaggenschip van onze club startte vorige week uitstekend de competitie door in Voorburg het sterk geachte Wilhelmus bij vlagen van de mat te spelen. De 3-0 overwinning was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld en de gecreëerde kansen. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer, luidt het bekende spreekwoord. De eerste thuisbeurt betekent direct een stevige derby van de Oldegaarde: sv Charlois komt op bezoek. Dat won zijn eerste partij ook, dus ongetwijfeld stevige tegenstand voor onze mannen.

Voor de oudere Spartanen ook een klein beetje terugdenken aan al die vroegere derby’s. Immers. sv Charlois is na enkele fusies de opvolger van ooit De Musschen, DEH en CVV, waartegen we menig mooie derby speelden. Het is al weer enkele seizoenen geleden dat we DEHMusschen, de vorige fusienaam, in de competitie tegen kwamen. We hopen op een aantrekkelijk en sportief weerzien met veel plezier voor de kijkers!

En komt u wat vroeger, kijk dan naar het 2e elftal thuis tegen Haastrecht of geniet van de twee pupillen JO11 (F) teams die hun thuisbeurt op zondag spelen.

 

Allen veel succes en vooral veel plezier.