Zondag 13 novemberreclamesenioren001

ZO1 ontvangt OHVV (Oudenhoornse Voetbal Vereniging) en heeft vele punten voorsprong op de eilanders van Voorne-Putten. In het verleden liet Spartaan’20 zich daardoor weleens zand in de ogen strooien en dachten met een “hakje hier en een panna daar” de punten op te kunnen rapen. Een koude kermis was vervolgens gauw gevonden, als de energieke tegenstander op basis van inzet de overhand kreeg. Enige weken terug liet trainer Gokan Akgoz hierover al een waarschuwing in de krant plaatsen. We verwachten dan ook een Eerste Elftal dat zich met volle overtuiging richt op de eigen sterke punten om OHVV te bestrijden.

ZO2 moet tegen Den Hoorn eveneens een ruime voorsprong verdedigen, maar is het verschil in punten toch een stuk kleiner. Ook hier het advies om met volle overtuiging het beste uit jezelf halen.

12.00 ZO2 – Den Hoorn 2
14.30 ZO1 – OHVV 1

De senioren worden aangevuld met een pupillenwedstrijd.
12.30 JO11-10 – Poortugaal JO11-4  Deze wedstrijd gaat NIET door!

Zondag allen veel succes en vooral veel plezier.

PS: De pupillenwedstrijd is verplaatst van zaterdag naar zondag om tegemoet te komen aan het verzoek van Poortugaal niet op kunstgras te spelen. Zo lang er geen duidelijke uitspraak is over de zwarte korrels op de velden volgt ook Spartaan’20 nauwlettend de berichtgeving hierover.

Naast de directe onderzoeken aan de korrels – en dat heeft natuurlijk tijd nodig – zijn er wellicht nog andere naspeuringen mogelijk. Daar horen we helaas niets over. Statistisch gezien zou er sinds het steeds meer in gebruik nemen van die kunstgrasvelden een stijgende lijn zichtbaar moeten zijn in bepaalde ziektebeelden, als de korrels inderdaad het probleem zijn.

Wie weet, hoe relevante informatie verkregen kan worden en samengebald tot een goed onderbouwd standpunt?