Zondag 26 februari

Vorige week schrokken we even, toen de stand in de 2e Klasse D werd opgevraagd. Ineens stond BMT op hetzelfde aantal punten als wij. Waar was die grote voorsprong gebleven? Het antwoord was heel simpel te vinden in het aantal gespeelde wedstrijden.

Een half uur later werd de eindstand tegen WV/GONA pas verwerkt en stonden we 3 punten voor. Twee dagen later werd het restant tegen Kocatepe tot een goed einde gebracht en was de voorsprong uitgebreid tot 6 punten.

Een zucht van verlichting volgde, maar we zijn er nog lang niet. Dit weekend komt naaste belager BMT op bezoek. Gaan de Hagenaars knokken voor hun laatste kans? Ongetwijfeld gaan ze de wedstrijd wel zo benaderen. Maar met nog 10 wedstrijden te gaan is er nog zoveel mogelijk, dat (ongeacht de uitslag) de kaarten ook na zondag niet geschud zijn. Kom als aandachtig toeschouwer voor een snelle, levendige amateurtopper naar de Oldegaarde!

Nou vooruit, misschien kunt u met een oor en een half oog tevens die andere topper volgen, Feyenoord – PSV.

Let u even op de aanvangstijden, die zijn eerder verkeerd doorgegeven. Natuurlijk bent u zo vroeg al van harte welkom, maar dit zijn de juiste tijden.
26 feb 14.30 ZO1 – BMT
05 mrt 14.30 ZO1 – HVV
12 mrt 14.30 ZO1 – Antibarbari
Na deze 3 thuisduels zal er meer duidelijkheid ontstaan. Dat wil de echte Spartaan toch niet missen?