Zondag 12 februari

Zondag de beide hoogste seniorenteams en een pupillenwedstrijd. Als die pupillen doorgaan tenminste, want de tegenstanders komen op zondag niet altijd opdagen, helaas.

ZO1: Laat je niets door mij aanpraten, mannen, maar de momenten dat we een kampioenskandidaat meenden te zien waren in 2017 nog spaarzaam. Dat de sportieve rivaliteit tegen Charlois puntverlies oplevert, is op zich nog te billijken. Dat een ongelukkig moment een stempel drukt, mag ook geen probleem zijn. Maar hebben we er zelf alles aan gedaan, wat in ons vermogen ligt?

Die vraag mag na de wedstrijd van komende zondag tegen BMT (Biedt Moedig Tegenstand) eigenlijk niet aan de orde komen. Natuurlijk moet je tegen je naaste belager het allerbeste uit jezelf halen in belang van het team. BMT is in 2017 trouwens ook niet goed uit de startblokken gekomen. Na 2 gelijke spelen zullen ze het gevoel hebben voor de laatste kans te gaan. Leuk voor de toeschouwers, twee teams die vooral revanche op zichzelf moeten nemen. We hopen dat er veel belangstellenden langskomen.

ZO2: Heeft een bijzondere tegenstander, Concordia. Die club is de reden dat wij Spartaan heten. Bij de oprichting werd onze vereniging niet alleen vernoemd naar deze respectabele club, maar ook gekleed in hun kleuren. Toen wij in competitieverband gingen spelen, moest onze naam gewijzigd worden omdat de Delftenaren de oudste rechten hadden.

Voor de huidige situatie lijken beide teams defensief kwetsbaar, maar mogen de Spartanen hopen dat het aanvallend vermogen in hun voordeel uitvalt. Let u bij het volgen van het spel even op wie er in de zwarte shirts spelen.

12.00 ZO2  ALGEHELE AFGELASTING
14.30 ZO1  ALGEHELE AFGELASTING

Zondag allen veel succes en vooral veel plezier.