Zondag 5 februari

Een opmerkelijke zondag. Alle 4 de seniorenteams spelen een uitwedstrijd en er is ook geen pupillenvoetbal.

Nou is voor ZO1 het begrip “uitwedstrijd” misschien een te wijdse benaming, omdat ze naar sv Charlois moeten. Dat is maar net een halve kilometer verderop. De voortekenen duiden op een mogelijk grote uitslag, want in de voorgaande 2 weken vielen er in de wedstrijden van Charlois en Spartaan’20 samen maar liefst 21 doelpunten.

Als dat gemiddelde van 5 goals per wedstrijd wordt aangehouden staat er opnieuw een spektakelstuk op de rol. En de neutrale toeschouwer maalt er niet om, of het 3-2, of 2-3 wordt, maar de clubmensen hebben zo hun voorkeuren, natuurlijk.

Komt u kijken? Graag! We verwachten een grote toeloop van Spartaansupporters. Wel graag met eigen vervoer, want de spelersbus is vol.

Over doelpunten gesproken. Bij ZO2 kwam vorige week een 8-5 overwinning in de boeken. Zolang gehoor wordt gegeven aan de wens van professor Schietgraag destijds (minstens 1 goaltje meer, als de tegenpartij) mag het tegen Haastrecht 2 weer doelpunten regenen.

ZO3 voldeed helaas niet aan de wens van professor Schietgraag. Na de 7-4 nederlaag vorige week, hopen ze nu bij buurman Coal op een positiever verdeling van de goals.

ZO4 bleef met 2-2 in de laatste wedstrijd wat achter, qua productiviteit. Koploper GLZ Delfshaven lijkt niet de makkelijkste opponent, om het deze keer wat robuuster aan te pakken. Maar een kleine overwinning uit het vuur slepen zou al applaus opleveren.

12.00 Haastrecht 2 – ZO2
12.15 GLZ Delfshaven 8 – ZO4
14.00 sv Charlois – ZO1
14.30 Coal 3 – ZO3

Zondag allen veel succes en vooral veel plezier.