Zondag 29 januari

Na een (hernieuwde) start zeggen we in Nederland graag: “Zo, de kop is eraf.” De wedstrijd vorige week tegen Excelsior’20 was bijna letterlijk “de kop eraf”, want de Schiedammers leken het duel al in een vroeg stadium in hun voordeel te beslissen. Gelukkig blijkt ons eerste dit jaar niet alleen over voetbalvaardigheden te beschikken, maar ook over een goede mentaliteit en over strijdlust. Met een 2-2 resultaat werd de schade beperkt gehouden.

Wilhelmus, de tegenstander van ZO1 voor komend weekend, werd bij de competitiestart nog duidelijk verslagen, 0-3. Niet eens zozeer dat Spartaan’20 beter was, maar ons eerste bleek een moordende counter in huis te hebben. Voor die counter zal Wilhelmus deze keer gewaarschuwd zijn.

Wij zijn dus gewaarschuwd dat we een gewaarschuwde tegenstander hebben. Ondanks dat een gewaarschuwd man voor 2 telt, spelen we gewoon 11 tegen 11, maar het wordt ongetwijfeld een boeiende strijd.

ZO2 speelt tegen Delft en de statistieken wijzen op een voordeel van Spartaan’20. Maar er is nog nooit een wedstrijd gewonnen door met statistieken te wapperen. De enige ploegen die in de stand boven ons tweede staan (Excelsior’20 en VELO) spelen tegen elkaar. Jezelf rijk rekenen werkt alleen maar, als de eigen prestatie goed is, mannen! Gaan we aan werken.

Komt u kijken? Graag!
12.00 ZO2 – Delft 2
14.30 ZO1 – Wilhelmus 1

Zondag allen veel succes en vooral veel plezier.