Zaterdag 11 februari 

Zaterdag staan ons vanaf 08.30 uur maar liefst 25 wedstrijden te wachten. Dat legt niet alleen druk op de organisatie, maar ook op de deelnemers! Op tijd beginnen en effectief gebruikmaken van de kleedkamers, a.u.b. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl)

Blikvanger van de week
JO19-1 is eindelijk weer eens aan de beurt. Zelfs geplande oefenwedstrijden gingen niet door. Maar een gebrek aan wedstrijdritme, zoals de doorsnee profvoetballer dat voelt?  Nee, wij schatten in dat onze hoogste junioren daar te actief voor zijn. Beginnend met De Baronie (Breda) krijgen de mannen een gevarieerd programma af te werken in de 2e Divisie. Met tegenstanders die beurtelings vechten voor lijfsbehoud, kampioenskansen, of deelname aan de nacompetitie. Mis het niet!

JO19-2 heeft voor de 4e Divisie in eerste instantie de opdracht om niet in de problemen te komen. Vanaf de herstart – tegen Voorschoten’97 – proberen overal puntjes mee te snoepen leidt zeker tot een veilige positie. En wie weet wat er dan verder nog mogelijk is?

JO13-1 speelde in hun laatste wedstrijd op de Herdgang met 1-1 gelijk tegen koploper PSV. Vindt u dat al knap? Onze D-tjes kregen pas ver in blessuretijd de gelijkmaker te verwerken uit een strafschop. De tegenstander van zaterdag komt van nog zuidelijker contreien, MVV Maastricht. Opletten, jongens! De rode lantaarndrager dient met dezelfde animo en overtuiging bestreden te worden als de koploper!

JO13-2 hervat de competitie tegen GSC ESDO. Hier zijn jullie de koplopers, nietwaar? Volgens de kranten maken dan alle tegenstanders jacht op je. Kunnen jullie daartegen? Vast wel.

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
09.15 JO13-2 – GSC ESDO JO13-1
10.30 JO13-1 – MVV JO13-1
12.30 JO19-2 – Voorschoten’97  JO19-1
15:00 JO19-1 – de Baronie JO19-1

Allen veel succes en vooral veel plezier.