Zaterdag 4 februari 

Zoals vrijwel elke zaterdag staan er om 08.30 uur twee E-elftallen gepland op het derde veld. Deze keer staan JO11-6 en JO11-8 te trappelen van ongeduld om de strijd aan te gaan met respectievelijk Pernis en Poortugaal. Het begin van een relatief rustig dagje. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl)

Blikvanger van de week
MO19 (1e klasse 3) speelt voor de beker tegen hoofdklasser SVS (Sport Vereniging Schollevaar) uit Capelle a/d IJssel. Vorige week werden de meisjes nog afgelast, maar – als enige op het programma met een bekerduel – krijgen ze zaterdag een voorkeursbehandeling. In de bekervoorronde bleven de dames nog ongeslagen (18 uit 6), maar in de competitie lacht het geluk ons minder toe. Zaterdag is het een mooie dag voor een daverende verrassing, meiden!

JO9-1 heeft sinds november geen puntenverlies meer geleden en de jongens hopen dat ook zaterdag tegen GSC ESDO (’s Gravenhaagse Sportclub Eendrachtig Samenspel Doet Overwinnen) nog vol te houden. Zo halverwege is Spartaan’20 in punten los van de overige clubs. Sterk blijven, mannen.

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
11.30 JO9-1 – GSC ESDO JO9-1
verplaatst! MO19-1 – SVS MO19-1 (beker) naar 6 februari 19.30 uur

Seniorenvoetbal
15.30 ZA1 – IJvv de Zwervers 1

ZA1 moest vorige week toekijken, hoe andere clubs wel  in actie kwamen. En een paar van die uitslagen waren zeker niet gunstig voor onze zaterdagsenioren, waardoor het druk wordt rond onze positie op de ranglijst. Niet verzaken tegen de Zwervers, mannen.

Allen veel succes en vooral veel plezier.