Zaterdag 28 januari 
Dit weekend komen er op de Oldegaarde voor het eerst in 2017 landelijke ingedeelde elftallen aan de bak. Met de weers- en veldomstandigheden die we verwachten gaan mogelijk niet alle geplande wedstrijden door, dus hou de informatie bij!
Vergeet niet om de “Wist u dat?” onderaan de pagina te lezen! Zie het als een stimulans om Spartaanspeler te zijn. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl)

Blikvanger van de week
JO17 ontvangt voor de 1e Divisie Laag het Hoornse Hollandia. De benaming “Laag” betekent dat het de onderzijde van de competitie betreft, waarin degradatie moet worden voorkomen. De Noord-Hollanders wisten vorige week – toch wel enigszins verrassend – in hun eerste wedstrijd NAC Breda te verslaan. Onze Onder 17 verloor toen nipt van Brabant United voor deze nieuwe opzet. De belangen zijn meteen duidelijk. Vanaf het begin het beste uit jezelf halen, mannen.

JO15 moet de strijd aanbinden tegen koploper Brabant United. Vanwege hun 6 punten voorsprong zal dat na dit duel nog steeds zo zijn. Spartaan’20 staat er om bekend juist tegen de topploegen goed te presteren. Zullen we daar maar vast op oefenen dan?

Jeugdvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
11.00 JO15-1 – Brabant United JO15-1
13:15 JO17-1 – Hollandia JO17-1

Wist u dat?
Bij de bekerwedstrijden Volendam – Sparta (Sherel Floranus) en FC Utrecht – Cambuur (Jamiro Monteiro) werd de beslissende strafschop genomen (en gemaakt!) door een voormalig jeugdspeler van Spartaan’’20.
Als Vitesse vanavond voormalig Spartaan Lasane Faye in de verlenging tegen Feyenoord warm laat lopen kent u nu de achterliggende gedachte.
Om het feest compleet te maken: zaterdag hebben de RVVH-vrouwen (met onze meisjes Mariëlle Agatowski en Celine Bruens) zelfs een dubbele troef om de Eredivisie vrouwen van PSV uit te schakelen.

Allen veel succes en vooral veel plezier.