Zaterdag 14 januari 2017

IJs en weder dienende staat er zaterdag een programma met recreatief voetbal en een paar oefenpotjes gepland. Vanaf 08.45 tot 15.15 beginnen de wedstrijden. Maakt u nog een verslag van uw favoriete team? Mail het verslag naar: w.van.der.est@spartaan20.nl)

Blikvanger van de week
JO13-5, onze E-top, komt uit tegen RBC, dat in hun competitie de ene dikke overwinning na de andere boekt. Naar verwachting zullen de teams niet veel voor elkaar onder doen. Bij oefenspelen ontbreekt vaak die extra motivatie nodig voor het pakken van punten. Maar de trainers zullen ongetwijfeld de motivatie van sportieve rivaliteit bij de ploegen naar boven brengen, om het beste uit de oefening te halen.

Het officiële programma kunt u opzoeken via de link op de voorpagina. De oefenduels staan hieronder.

Jeugdvoetbal
09:00 JO13-5 – RBC JO12-1 oefen
10:45 JO13-1 – TOGB JO13-1 oefen
12:30 JO19-2 – Victoria’04 JO19-1 oefen

Seniorenvoetbal
14.30 VR1 – Spijkenisse VR1 competitie

Wist u dat?
Nol van de Haterd was de eerste Spartaanspeler die de overstap naar het betaalde voetbal maakte. Vergelijkenderwijs is de stap naar de topklasse vrouwen (direct onder de eredivisie) een zelfde prestatie. Mariëlle Agatowski (RVVH) is daarmee in de Spartaanarchieven vereeuwigd als de eerste vrouw die deze stap maakte.

Celine Bruens (RVVH) en Laura Hertel Redondo (Barendrecht) zitten trouwens dicht bij het niveau om de volgende te worden. Succes, dames.

Allen veel succes en vooral veel plezier.